+ 45 42 40 00 51
info@2412run.dk

BROEN-Vejle

Om BROEN Vejle

BROEN Vejle er en støtteforening (stiftet i 2010), der hjælper trængte børn i hele Vejle Kommune. Formålet er at støtte børn og unge, så de har mulighed for at deltage i lokale fritidsaktiviteter. BROEN Vejle betaler kontingenter og udstyr.

 Vi skaffer penge ved at søge fonde og puljer, men private bidrag er også velkomne. Kontakt BROEN  Vejle for yderligere oplysninger.

 Børnene finder vi ved at samarbejde med pædagoger, lærere, sundhedsplejersker og andre fagpersoner, der har kontakt til børnene. Hvis de har kontakt til et barn, der har behov, retter de (efter tilladelse fra forældrene) henvendelse til BROEN Vejle, der hurtigt træffer en beslutning, om vi kan hjælpe barnet.

I 2017 støttede vi 366 børn og unge i hele kommunen til en aktiv fritidsinteresse og et godt fællesskab med andre børn og unge.

 

BROEN Vejle har Torben Hein som ambassadør. Torben Hein er i dag nok bedst kendt for sin deltagelse i tv-programmet “X Factor”, hvor han optrådte med sin barndomsven Frank Clifforth.

Ud over at synge og spille guitar arbejder han desuden på et afvænningscenter i Tørring. Han ved på egen krop, hvad det handler om. Som søn af en far, der var alkoholiker og tog sønnen med på værtshuse og en mor i et nyt ægteskab med en voldelig stedfar, endte Torben selv i anbringelser på institution, stofmisbrug og kriminalitet allerede i de tidlige teenageår. Nu bruger han sin personlige historie til at støtte udsatte børn og unge til at have en aktiv fritid.

Torben Hein har egen hjemmeside besøg ham på www.Torbenhein.dk

 

Besøg vores hjemmeside på http://www.broen-vejle.dk

X